Om

mr-okeeffeO’Keeffe’s Companys® rødder når mere end 20 år tilbage til et regnfattigt område langs grænsen i mellem Californien og Oregon kaldet Klamath Basin. Bill O’Keeffe var landmand og diagnosticeret diabetiker som elskede det hårde, fysiske arbejde. Den hårde livsstil sled dog desværre hårdt på hans hænder og fødder. Grundet hans kronisk tørre hud oplevede Bill smerter, hvilket bemærkedes af hans datter Tara, som derigennem blevet drevet til at opfinde et produkt, der kunne afhjælpe hendes fars særdeles tørre og sprækkede hud.

Igennem hendes evner som farmaceut, brugte Tara og hendes far flere år på at skabe og teste adskillelige formuleringer blandet i hendes køkken indtil hun, mange år senere, udviklede den grundlæggende formel for det, der blev til O’Keeffe’s® Working Hands® og senere også O’Keeffe’s® for Healthy Feet®.

Med udgangspunkt den fantastiske kvalitet af Bill og Tara O’Keeffe’s formel, er O’Keeffe’s Company® engageret i at levere hudpleje-løsninger, der arbejder lige så hårdt som du gør. O’Keeffe’s® Company er en familieejet virksomhed og den er stolt af at støtte sine medarbejdere, som rygraden i enhver virksomhed.

Udover fremragende produkter, er O’Keeffe’s® stolte af, at være en fremragende virksomhed! The Gorilla Glue Company®, der ejer både Gorilla Glue®- og O’Keeffe’s®-varemærkerne, lægger en ære i familie-atmosfære og hårdt-arbejdende produkter. Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv og vores virksomhed er dedikeret til at levere en sund arbejdskultur centreret omkring vores kerneværdier.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

For at modtage nyheder, produkt annonceringer mm.