FAQ

Produktinformation

Healthy Feet® bruger den samme teknologi og minder meget om Working Hands®, men er lavet med en speciel formulering der hjælper med at penetrere den kraftige, tykke overfladehud på fødder og hæle. Idéen bag at have begge produkter på markedet, var at mange kunder ikke var glade for at bruge det samme produkt på både deres hænder og deres fødder, så Healthy Feet® blev skabt med lignende ingredienser og omformuleret så det er effektivt på den tykke, kraftige hud på fødderne. Working Hands® og Healthy Feet®-produkter indeholder ikke: Animalske bi-produkter, soya eller lanolin.

Opbevaring

Opbevar produktet tørt og køligt. Vær opmærksom på at lukke låget helt tæt efter brug, så cremen ikke tører ud. Cremen kan ikke reddes hvis den er tørret ud.

Holdbarhed

O’Keeffe’s-produkter har en holdbarhed på op til 3 år.

Anvendelse

For at opnå det bedste resultat, påfør en lille smule (cirka på størrelse med en ært) efter behov i løbet af dagen. Produktet bør påføres efter vask af hænder, efter bad og ved sengetid, da det er de mest effektive tidspunkter, at behandle ekstremt tør hud på. Hvis den anbefalede brug følges, skulle en forbedring ske indenfor en uges tid; flere af vores kunder oplever dog forbedring langt hurtigere.

Working Hands® og Healthy Feet® kan bruges andre steder på kroppen efter behov, såsom arme, ben eller bryst.

Afrensning

O’Keeffe’s®-produkter vaskes af huden med sæbe og varmt vand. Hvis produkterne kommer på stof eller lign., kan almindeligt vaskemiddel til tøj fjerne det. Alternativt kan du forsøget at rense med lokal iblødsætning.

Sundhed og sikkerhed

Produkterne er ugiftige. Produkterne er ikke specifikt testet til brug under graviditet og har du yderligere spørgsmål omkring det, bør du søge vejledning hos din praktiserende læge eller speciallæge. Hvis produktet indtages i små mængder er det ikke sandsynligt at det vil medføre alvorlige problemer. Hvis store mængder indtages, kan der opstå let irritation af spiserøret og mavesækken inklusive kvalme, opkast og diarré.

Dyreforsøg

O’Keeffe’s Company går ind for dyrs rettigheder. Derfor er det vores løfte at vi aldrig har og aldrig vil teste vores produkter på dyr.

Emballage

Working Hands og Healthy Feet-bøtterne er af polypropylen (PP) (genbrugskode 5). Grebet omkring låget er af thermoplastiske elastomerer (TPE). Toppen af låget er af polypropylen og der er ingen latex i hverken låget eller i bøtten.

Forhandlere

Produkterne kan købes direkte fra importøren på gorilladanmark.dk – På vores “Find forhandler“-side kan du også din lokale O’Keeffe’s-forhander.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

For at modtage nyheder, produkt annonceringer mm.